28 Ocak 2012 Cumartesi

SİZ HİÇ KASTAMONU'YU GÖRDÜNÜZMÜ?


EVLİYALAR DİYARI KASTAMONU



KASTAMONU'DAN BİR GÖRÜNÜM.


KURŞUNLU HAN ŞİMDİ OTEL OLARAK RESTORE
EDİLDİ VE HİZMETE AÇILDI.

KASTAMONU HÜKÜMET KONAĞI.


MÜNİRE MEDRESESİ ŞİMDİ ÇARŞI OLARAK KULLANILMAKTA ÇAY BAHÇESİ BİR HARİKA.

KASTAMONU TARİHİ KÖPRÜSÜ(GAMBUR KÖPRÜ)


KASTAMONU KALESİ VE BUDA SAAT KULESİ

BUNLAR SADECE KASTAMONU'DAN BİR KAÇ GÖRÜNÜM  .SİZE YİNEDE İLK FIRSATA KASTAMONU'YU GEZMENİZİ ÖNERİRİM ÇÜNKÜ GEZİLİP GÖRÜLECEK ÇOK TARİHİ YERLERİ VAR.

3 yorum:

yöresel yemek ve örgü dedi ki...

Gülay hanım çok şehir kastamonu çok yakınız ama görmek kısmet olmadı tosyaya felan çok gittim ama sanalda olsa sayende görmüş gibi oldum paylaşımın için teşekkürler arkadaşım

Unknown dedi ki...

evet gördüm ve bayıldım kastamonuya bu arada etkinliğe beklerim canım sevgiler
Gelibolu17'nin hazırladığı "Çay,Kahve Bahane" etkinliğine 8 ŞUBAT-22 ŞUBAT tarihleri arasında http://tombultarifler.blogspot.com yani ben ev sahibeliği yapacağım... Bildiğiniz gibi çay kahve bahanedir çoğu zaman,dostlarla,arkadaşlarla,dertleşmek,görüşmek için.bir çoğumuz sevdiğimiz bir arkadaşımıza ziyarete giderken "hadi çayı koy" geliyorum diye gideriz,yada müsaitsen "sabah kahvesine geleceğim" deriz...
Çünkü o sohbet muhabbet kuru kuruya olmaz,tamam tatlı dil güler yüzde gereklidir,hatta suratı sirke satan bir ev sahibi size bal baklavada ikram etse orda çok kalmak istemezsiniz öyle değilmi,ordan ayrılmak için sabırsızlanırsınız.... "Allah'a ve âhiret gününe iman eden kimse misafirine ikram etsin. Allah'a ve âhiret gününe iman eden kimse akrabasına iyilik etsin. Allah'a ve âhiret gününe iman eden kimse ya faydalı söz söylesin veya sussun!" Muhammed Mustafa (s.a.v) Ve yukarıdaki güzel hadis-i şerifi sizlerle paylaşıp,evlerinize gelen misafirlerinize,eşinize,çocuklarınıza,yada bu dünya hanesinde en güzel misafir benim deyipte kendiniz için hazırlamış olduğunuz birbirinden güzel tariflerinizi,ikramlarınızı sayfalarınızdan almaya geleceğim :) Tariflerinize "çay,kahve bahane" etkinliği için Tombultarifler'e gönderiyorum yazıp bana haber verirseniz,büyük bir zevkle gelip tariflerinizi alıp http://tombultarifler.blogspot.com/ adresimde yayınlayacağım :) Son olarak arkadaşlar,her zamanki gibi etkinliğimize herkes davetlidir,(lütfen davetiye götüremediğim arkadaşlarım kırılmasınlar)

Aishas Bazaar dedi ki...

Hiç gitmedim ama görmeyi çok isterim.Güzelliklerini epey duydum..İnşallah kısmet olur.Bu arada bloguma beklerim bende.Yakında açılış için bir çekiliş düzenleyeceğim.Sevgiler..